Midnattsvolleyboll

I november brukar den årliga midnattsvolleybollturneringen dra igång. Varje lokalavdelning i Stockholm som vill, samt Distriktsstyrelsen, brukar bidra med ett eller flera lag och de som vinner det året har chansen att vara nästa års arrangörer.

Stämningen brukar vara god och skillsen i all ödmjukhet en liten bit under glad elit ;)

Sedan 2011 har Brännkyrka ställt upp med ett eller två lag. Vi har haft väldigt kul och tränat lite under åren för att bättra på formen och chanserna är nog stora att vi lyckas bilda ett lag även i år! Vann senast gjorde Svenska kyrkans unga i Solna, dock så är det Skarpnäck som är
värdar hösten 2017. Nästa turnering kommer är ännu inte beslutad om datum men i mitten av november brukar det ske. Vill du vara med och representera Brännkyrka? Anmäl dig till daniel@ungikyrkan.nu, skriv "Midnattsvolleyboll 2017" i rubriken!