Ljuspunkt

Helglägret Ljuspunkt är mötespunkten för ungdomar 15år+ från alla olika Stockholmsförsamlingar. Helgen är fylld med workshops, andakter och gudstjänster, dans, lek, häng, mat, fin natur runt knuten och tid att ladda batterierna. Det kanske låter mycket för en helg, men prova så ska du få se hur bra det går! 2017 var det totalt dryga 100 personer som deltog på lägret (deltagare, ledare, gnistor/stab).

Var:            Stiftsgården i Rättvik
Hur:           Workshops, gudstjänst och andakter, lekar, möten och kul tillsammans.
Kostnad:   Om intresset är tillräckligt stort från Brännkyrka så kan vi stå för en del av kostnaden.
När:           Fredag 9 mars till söndag 11 mars. Vi träffas på eftermiddagen för att gemensamt ta bussen till Rättvik. Kommer hem                    söndag ca. klockan 22.

Daniel berättar: Jag har varit med på Ljuspunkt ända sedan jag gick ledarutbildningen 2013. Några gånger som deltagare och några gånger som gnista (ledare på lägret) och det är ett av de bästa läger jag varit med på. Utöver att det är väldigt kul, så får man lära sig nya saker, tänka i nya tankebanor, träffa nya människor och uppleva saker man kanske aldrig annars skulle ha provat. Det är väldigt stort engagemang och väldigt mycket nytt som man får lära sig. Därför rekommenderar jag varmt att anmäla sig till det här lägret.

Ljuspunkt arrangeras av Svenska Kyrkans Unga i Stockholm.